مجله آنلاین آرایشی و بهداشتی 70رنگ > باشگاه سلامت > , , , , , , , , , , , , > ترک های پوستی و دلایل و درمان 

ترک های پوستی و دلایل و درمان 

0
(0)

دلایل  ترک های پوستی چیست و چگونه می توانیم آن ها را درمان کنیم؟

ترک های پوستی به ترک های کم عمق و رنگی گفته می شود که زمانی که پوست به سرعت کشیده شده و یا منقبض می شود، ظاهر می گردند. اگر چه ممکن است دلیل عمده و اصلی ترک های پوستی بارداری باشد، اما این خطوط می توانند به دلایل دیگری نیز رخ بدهند.در این مقاله از مجله اینترنتی آرایشی بهداشتی هفتاد رنگ به شما  باید ها و نباید های دلایل و درمان ترک های پوستی را خواهیم گفت . با ما همراه باشید.

مجله آنلاین آرایشی بهداشتی

برخی از افراد در دوران بلوغ خود این ترک های پوستی را تجربه می کنند، زیرا بدن پروسه سریع رشد را می گذراند. هم چنین افزایش یا کاهش ناگهانی وزن نیز می تواند به ایجاد این اسکارها روی پوست بی انجامد که در واقع در هر شرایطی بی ضرر و بدون مشکل می باشند.

مجله آنلاین آرایشی بهداشتی

ترک های پوستی یکی از نگرانی های بزرگ خانم ها به شمار می رود، زیرا آن ها  اغلب با پدیده بارداری مواجه می باشند. در هر صورت این ترک ها به جنس خاصی محدود نمی شوند.

مردها نیز مسعد تغییرات ناگهانی بدن نیز می باشند و در نهایت به راحتی می توانند ترک های پوستی را روی سطح پوست خود مشاهده کنند. این موضوع به خصوص در ارتباط با بدن سازان نیز صدق می کنند که این ترک های پوستی را در بخش های از پوست خود تجربه می کنند که عضلات و ماهیچه های شان شکل می گیرد.

ترک های پوستی در اصطلاحات پزشکی استریا (STRIAE) نام دارد. برای انواع مختلف استریا، نام های مختلفی وجود دارد که در ادامه به آن می پردازیم:

  • استریا روبرا (STRIAE RUBRAE): ترک های قرمز رنگ.
  • استریا البا (STRIAE ALBAE): ترک های سفید- نقره ای.
  • استریال آتروفیکان (STRIAE ATROPHICANS): این ها توسط نازک و باریک شدن پوست و لاغر شدن به وجود می آیند.
  • استریا گریداروم (STRIAE GRAVIDARUM): ترک های ناشی از بارداری.
  • استریا دیستنسا (STRIAE DISTENSAE): به دلیل انبساط سریع پوست.
  • استریا نیگرا (STRIAE NIGRAE): ترک های عمیق رنگی که اغلب در پشت ظاهر می شوند.
  • استریا کیرول (Striae caerulea): ترک های آبی تیره.

 

چه بخش هایی از پوست بیشتر در معرض ترک های پوستی می باشند؟

ترک های پوستی می توانند در هر جایی در سطح پوست بدن ظاهر شوند، اما در بخش هایی که چربی زیر جلدی بسیار شایع و رایج تر است، بیشتر پدیدار می شوند.

به علاوه، پوست برخی از بخش های مشخص بدن نیز بیشتر مستعد ترک های پوستی می باشد، دلیل این امر هم افزایش وزن است. این بخش ها شامل دیواره شکم، سینه ها، ران، قسمت بالایی بازوها، باسن و پایین کمر می شود.

 

چگونه ترک های پوستی شکل می گیرند؟

در پوست سه لایه اصلی وجود دارد:

1.اپیدرم که بالاترین و خارجی ترین لایه پوست به شمار می رود.

  1. درم که در قسمت زیرین اپیدرم قرار دارد و به عنوان لایه میانی نیز شناخته می شود.
  2. بافت زیر جلدی یا هیپودرمیس: عمیق ترین لایه.

 

کلاژن و الاستین مواد اصلی ساختار پوست شما را تشکیل می دهند.

این مواد ساختاری در درم یا لایه میانی پوست قرار دارند و وظیفه حفظ پایداری و حالا الاستیسیته یا انعطاف پذیری را بر عهده دارند.

زمانی که بدن با سرعت بیشتری نسبت به پوست رشد می کند، کلاژن و الاستین نمی توانند مطابق با آن افزایش بیایند.

به عبارت دیگر، پوست ممکن است مطابق با تغییرات فیزیکی سریع بدن، به اندازه کافی الاستین نداشته باشد و به این ترتیب به اندازه کافی هم انعطاف پذیری ندارد.

زمانی که پوست شما به شدت کش می آید، فیبرهای متصل به آن ممکن است فراتر از ظرفیت الاستین بسط و گسترش یابند و تحت فشار قرار بگیرند.

از جایی که پوست سعی دارد تا خود را ترمیم کند و به وضعیت اورجینال خود باز گردد، ترک های پوستی یا استرچ مارک در لایه میانی پوست شکل می گیرند.

در واقع ترک های پوستی، به صورت خطوط یا راه راه های موازی یا غیر موازی می باشند که در سطح پوست نمایان می گردند.

زمانی که پوست به اندازه کافی انعطاف پذیر نیست تا فراتر از یک سطحی کشش یابد، بیشتر دچار مشکل می شود و حتی اثرات آن ممکن است به لایه های عمیق تر نیز برسد. این لایه ها به عنوان ترک های پوستی قرمز روی سطح پوست قابل مشاهده می باشند.

 

به طور کلی استرچ مارک ها یا ترک های پوستی در صورتی به وجود می آیند که پوست حالت الاستیسیته خود را از دست بدهد (یا کاهش یابد) که اغلب به دلیل افزایش هورمون های مشخصی است که توسط غدد آدرنال یا فوق کلیه ترشح می شوند.

مجله آنلاین آرایشی بهداشتی

ترک های پوستی یا استرچ مارک به چه شکل می باشند؟

پارگی داخلی بافت پوست می تواند به رگ های خونی در زیر آن برسد، به این ترتیب این ترک های پوستی به رنگ صورتی، قرمز- قهوه ای یا بنفش در می آیند. ممکن است قبل از این که این ترک ها در سطح پوست نمایان شوند، آن بخش از پوست به رنگ صورتی در بیاید و یا در آن ناحیه احساس خارش و یا خشکی داشته باشید.

زمانی هم که این ترک ها شکل گرفتند، مانند رگه های درشتی ظاهر می گردند که در آن ناحیه از پوست شیوع می یابند.

این خطوط و چنین چروک به مرور زمان هموار با پوست می شوند گویی که انگاری بخشی از پوست واقعی تان می باشند.

در حالی که این اسکار ها اغلب اوقات خیلی آشکار و انگشت نما نیستند، اما باید این را بدانید که هیچ گاه به طور کامل از بین نمی روند.

 

دلایل ترک های پوستی یا استرچ مارک چیست؟

 

1.افزایش ناگهانی وزن.

افراد چاق و یا دارای اضافه وزن دارای ترک های پوستی در بخش های مختلفی از بدن خود می باشند، جایی که پوست فراتر از ظرفیت الاستیک یا انعطاف پذیری خود کشیده شده و به پارگی ختم گردیده است.

این نوع از پارگی پوست در درم و یا لایه میانی روی می دهد که پوست به اندازه کافی نمی تواند بسط و توسعه بیاید تا با افزایش سایز بدن همراه شود.

این اسکارها شدید تر می باشند و در افرادی که ناگهان وزن قابل توجه ای را در مدت زمان کوتاهی به دست می آورند، رواج دارد، اما این امر در ارتباط با افرادی که به طور تدریجی وزن شان بالا می رود رخ نمی دهد.

انعطاف پذیری پوست شما بستگی به کلاژن و الاستین موجود در آن دارد. زمانی که بدن تان رشد می کند، این پروتئین های ساختاری موجب می شوند تا پوست بر اساس آن نیز رشد یابد، اما میزان و سرعت خاصی خود را دارند.

اگر بدن به شدت شروع به رشد کردن کند، کلاژن و الاستین نمی تواند خود را با این میزان سرعت و این میزان پیشرفت منطبق کند. به عنوان نتیجه، پوست شما کشیده می شود و فیبرهای متصل به آن نیز در لایه درم، دچار از هم گسیختگی و پارگی می گردند. این امر موجب ایجاد ترک های پوستی می گردد.

 

  1. کاهش وزن.

متقابلا کاهش ناگهانی وزن نیز می تواند این ترک های پوستی را به وجود آورد.

زمانی که وزن شما در مدت زمان کوتاهی، به شدت کاهش یابد، پوست شما نمی تواند به سرعت و به اندازه بدن، کوچک تر شود و به این ترتیب شما با پوست اضافه روی بدن خود مواجه می شوید.

از جایی که پوست اضافه فضایی روی بدن ندارد، تا می خورد و یا در برخی بخش ها فشرده می گردد. این پوست مازاد می تواند موجب پارگی و ایجاد ترک های پوستی شود.

 

  1. بادی بیلدینگ یا بدنسازی.

تمرینات بدنسازی و بادی بیلدینگ به گونه ای طراحی شده است تا حجم ماهیچه ها را افزایش دهد. افرادی که به طور منظم این تمرینات را انجام می دهند، اغلب تغییرات فیزیکی سریعی را تجربه می کنند، زیرا اندازه و سایز ماهیچه های شان افزایش می یابد.

هم چنان که ماهیچه ها رشد می کنند، پوست اطراف آن ناحیه ممکن است به شدت کشیده شود و یا دچاره پارگی شود. به این ترتیب ترک های پوستی نیز ظاهر می گردند.

 

  1. استفاده بیش از اندازه از کرم های پوست حاوی کورتیزون.

کرمی های حاوی استروئید می توانند یکپارچگی ساختار پوست تان را زمانی که برای مدت زمان طولانی و بدون توقف استفاده شوند، بر هم بریزند.

آتروفی پوست و یا باریک و نازک شدن پوست یکی از رایج ترین عوارض جانبی استفاده موضعی از کورتیکو استروئیدها می باشد.

هر چه قدرت کرم مورد نظرتان بیشتر باشد، آسیب های شدیدتری به پوست وارد می شود.

باریک بودن پوست می تواند آن را نسبت به پارگی و یا اسکار بیشتر حساس نماید. اگر استفاده از این کرم استروئیدی موضعی را در طول مراحل اولیه باریک شدن پوست متوقف کنید، آسیب ها می توانند رفع شده و پوست به حالت اولیه باز گردد.

در هر صورت استفاده طولانی مدت و بدون وقفه از کرم های استروئیدی مانند کرم کورتیزون می تواند به پوست تان به اندازه ای صدمه بزند که قابل ترمیم نباشد و به این ترتیب ترک های پوستی دایمی به وجود می آیند.

هم چنین اگر از این کرم استروئیدی با دوز بالا برای دو ماه و یا حتی بیشتر استفاده کنید، باز هم با این نتایج منفی رو به رو خواهید بود.

 

  1. بارداری.

ترک های پوستی یکی از نتایج رایج در دوران بارداری می باشند، زمانی که بدن یک خانم در عرض چند ماه دچار تغییرات ناگهانی می شود.

در این دوران شکم خیلی سریع توسعه می یابد و به این ترتیب باقی بخش های بدن شما نیز می توانند افزایش وزن قابل توجهی داشته باشند. افزایش وزن می تواند در برخی از بخش ها نسبت به دیگری قابل ملاحظه تر باشد. برای مثال، خانم های باردار  بیشتر اضافه وزن را در پاها و ران های خود تجربه می کنند. از جایی که به این ترتیب، پوست از هر جهتی کشیده می شود، ترک های پوستی نیز در آن نواحی به وجود می آید.

اولین نشانه های اسکار معمولا زمانی ظاهر می شود که خانم باردار وارد سه ماه آخر حاملگی خود می شود. خانم هایی که از قبل دچار اضافه وزن بوده اند، در دوران بارداری بیشتر مستعد ترک های پوستی می باشند.

علاوه بر اضافه وزن در دوران بارداری، ممکن است در بدن خانم های باردار تغییرات هورمونی به وجود بیاید که به ایجاد ترک های پوستی ختم می گردد.

جالب است بدانید که خانم هایی که در سن جوانی باردار می شوند نسبت به خانم هایی که سنین بالاتر بارداری می شوند، ترک های پوست بیشتری را تجربه می کنند.

 

  1. تغییرات هورمونی.

بدن انسان در دوره بلوغ وارد پروسه ای می شود که تغییرات بسیاری به همراه دارد که البته تغییرات هورمونی یکی از نمونه های بارز آن محسوب می شود.

همین مورد در ارتباط با خانم های باردار نیز صدق می کند. این نوسانات و تغییرات هورمونی می تواند پوست را مستعد پارگی و کشش بیشتر نماید.

در طول دوره بلوغ و بارداری، تولید هورمون کورتیزون در بدن افزایش می یابد. این تولید کورتیزون به مقدار زیاد می تواند آب بیشتر و الاستیک کمتری را حفظ کند. به علاوه، پیوند میان فیبرهای کلاژن نیز ضعیف می شود. از این رو زمانی که پوست بیش از اندازه کشیده می شود، فیبرهای کلاژن به سادگی از هم گسسته می گردند و ترک های پوستی نیز نمایان می شوند.

 

  1. وراثت.

افرادی که در تاریخچه خانوادگی خود این ترک های پوستی را دارند، بیشتر این عارضه پوستی را تجربه می کنند.

اگر خانم های دیگر در خانواده تان چنین شرایطی را در دوران بارداری خود تجربه نمودند، شما نیز به احتمال زیاد این ترک های پوستی را روی بدن خود مشاهده خواهید کرد.

اگر ژن های شما بتوانند ژن های کلاژن و فیبرونکتین را مهار کنند، پوست شما الاستیک و حالت انعطاف پذیری کمتری خواهد داشت و بیشتر مستعد پارگی می گردد، به این ترتیب ترک های پوستی نمایان می شوند.

 

  1. شرایط دیگر:

  • سندرم کوشینگ
  • سندرم اهلرز- دانلوس.
  • سندرم مارفان
  • داروهای مشخصی که سنتز کلاژن را سرکوب می کنند.

 

 

درمان ترک های پوستی.

مجله آنلاین آرایشی بهداشتی

 

1.درمان های موضعی.

شماری از درمان های موضعی برای ترک های پوستی وجود دارد که در جلوگیری از ترک های پوستی مربوط به دوره بارداری بی اثر می باشند.

در هر صورت برخی از مطالعات نشان داده است که استراتژی هایی وجود دارد که به خوبی می تواند در این زمین موثر باشد، مانند کرمی که حاوی PUNICA GRANATUM و CROTON LECHLERI می شود.

بیشتر توصیه می شود تا از درمان های موضعی برای پیشگیری و درمان استریا استفاده شود.

اگر شما پوست خود را به محض مشاهده ترک های پوستی درمان کنید، نتایج زودتر و بهتری را به دست می آورید.

در ادامه به برخی از درمان های موضعی می پردازیم که می تواند سطح اسکار آتروفیک در ترک های پوستی را کاهش دهد:

  • ژل های سیلیکونی، ایمولینت ها و کاسمسیوتیکال (COSMECEUTICALS) که بدون نسخه پزشک در دسترس می باشند.
  • کرم های ترتینوئین که یک نوع رتینوئید و یا یک نوع مشتقات ویتامین A می باشد. این کرم می تواند به طور قابل توجه ای پوست تان را ملتهب قرمز و یا مستعد پوسته پوسته شدن کند.  این کرم نباید در طول بارداری استفاده شود. هم چنین این کرم نیاز به نسخه پزشک دارد.

 

نکاتی که درباره این درمان های موضعی باید بدانید.

  • درمانی های موضعی ممکن است در کاهش ظاهر ترک های پوستی زمانی که به تازگی به وجود آمده اند، بسیار موثر باشد. از این رو زمانی که متوجه شکل گیری این اسکار ها شدید، شروع به استفاده از این کرم های موضعی کنید.
  • محصول مورد نظر خود را تنها روی بخش هایی از پوست که تحت تاثیر ترک های پوستی می باشند، بمالید و به آرامی ماساژ دهید تا به خوبی به پوست نفوذ کند. حرکات ملایم دایره ای به ارتقای گردش خون نیز کمک می کنند و موجب جذب بهتر محتویات و مواد کرم مورد نظر می شوند.
  • اگر می خواهید درمان های موضعی به خوبی نتیجه بدهد، باید در استفاده از آن ها پایداری داشته باشید. باید هر روز به مدت چند هفته از این محصولات استفاده کنید تا نتیجه دلخواه تان بدست بیاید.

 

  1. روش های پزشکی.

روش های زیبایی که در ادامه به آن می پردازیم توسط متخصصان پوست انجام می شود تا استرچ مارک ها یا ترک های پوستی ظاهر بهتری به دست بیاورند. در هر صورت. هیچ یک از این روش ها نمی توانند به طور دائمی موجب از بین رفتن آن ها شوند.

 

  • لایه برداری شیمیایی:

لایه برداری های شیمیایی یک ترکیب اسیدی می باشند و بهتر است زیر نظر یک متخصص و کارشناس مورد استفاده قرار بگیرند تا از بروز هرگونه واکنش های پوستی ممانعت به  عمل بیاید.

این درمان شامل استفاده از یک پروسه شیمیایی است تا موجب تحریک ترمیم سلول های پوست در آن ناحیه شود. این نوع از درمان به لایه برداری قسمت هایی از پوست که دارای اسکار می باشد نیز کمک می کند.

از جایی که لایه های قدیمی پوست با لایه های جدید جایگزین می شوند، ظاهر اسکارها نیز کاهش می یابد.

 

  • لیزرتراپی:

درمان لیزر یک روش کلینیکی گران قیمت می باشد که نیاز به تخصص و تجربه یک متخصص پوست و یا جراح زیبایی دارد.

در این درمان، ترک های پوستی در معرض پرتوهای لیزر متمرکز قرار می گیرند. این پروسه از بین رفتن بافت آسیب دیده و مرده را تسریع می بخشد.

لیزرتراپی هم چنین موجب افزایش سرعت پروسه ترمیمی و احیا پوست می گردد که می تواند طی چند جلسه، تا حد زیادی به روشن شدن اسکار ها ختم شود.

 

  • میکرودرمابراسیون (microdermabrasion):

این یک روش کلینیکی به منظور ارتقای رشد پوست جدید بدون استفاده از عوامل شیمیایی و یا ابزارهای تهاجمی می باشد.

در این روش از یک اسپری غلیظی از کریستال ها استفاده می شود تا قسمت هایی از پوست که دارای اسکار می باشند، لایه برداری شوند. این عملکرد ساینده بسیار ظریف کریستال ها، به از بین رفتن سلول های مرده کمک می کند و ظاهر پوست را به طور کلی بهبود می بخشد.

  • ابزارهای رایدو فرکانس (radio frequency):

این ابزارهای رادیو فرکانس ممکن است برای پوست و افزایش تولید کلاژن استفاده گردند. هر دوی عملکردها ممکن است به بهبود ظاهر ترک های پوستی کمک نمایند.

  • اولتراسوند میکرو فورس (MICRO FOCUS ULTRASOUND WITH VISUALIZATION):

این روش به عنوان یک درمان موثر و امن برای بهبود حالت الاستیسیته یا کشانی پوست مخصوصا در صورت و گردن، تلقی می شود.

این روش زمانی که روی ترک های پوستی اجرا شود، ممکن است نتایج مثبتی را برای کاهش آثار اسکار به وجود بیاورد.

 

  • میکرونیدلینگ (MICRONEEDLE):

این روش یک نوع دیگر از لایه برداری حرفه ای است که از سوزن های ریزی برای از بین بردن لایه اپیدرم پوست و تحریک پروسه ترمیم و بازسازی پوست، استفاده می شود.

درمان پوست با میکرونیدلینگ به تحریک سنتز کلاژن کمک می کند که موجب فرم دهی به لایه های تازه پوست می شود. احیا و ترمیم سریع پوست، تنها راه برای کاهش آثار اسکار ها از جمله ترک های پوستی می باشد.

 

درمان ترکیبی نیز به شما بهترین نتایج و مزیت ها را از هر تکنیک ارائه می کند که در نهایت موجب درمان سریع پوست می گردد.

 

برای جلوگیری از ترکهای پوست چه باید کرد؟

 

1.آبرسانی شده باقی بمانید.

در طول روز، مایعات کافی بنوشید تا بدن تان به خوبی و به مقدار کافی آبرسانی شده باشد. این امر اطمینان حاصل می کند که پوست تان نیز آبرسانی شده است تا انعطاف پذیری و کشسانی خود را حفظ کرده و کمتر توسط افزایش ناگهانی وزن موجب پارگی شود.

هم چنین پوست خشک تمایل بیشتری به پارگی و کشیدگی و ایجاد ترک های پوستی دارد. از این رو بسیار ضروری است تا به اندازه کافی در طول روز مایعات بنوشید.

 

  1. یک وزن سالم و مناسب را برای خود حفظ کنید.

پایداری وزن در جلوگیری از به وجود آمدن ترک های پوستی بسیار مورد پایه و بنیادی به نظر می رسد. هر تغییر ناگهانی در سایز و اندازه بدن شما می تواند این ترک های پوستی را به وجود بیاورد.

به یاد داشته باشید که داشتن وزن سالم، به دلیل ساختار ماهیچه های مناسب می تواند شکل اسکارها را بهبود دهد.

 

  1. از برنزه شدن و یا قرارگیری در معرض نور مستقیم خورشید ممانعت به عمل بیاورید.

افرادی که مستعد بروز ترک بر روی پوست می باشند، نباید بدون محافظت های ویژه پوست بیرون روند. نور خورشید دارای اشعه های UV است که می تواند به فیبرهای کلاژن موجود در پوست تان آسیب بزند.

برای جلوگیری از این امر،  روزانه از کرم ضد آفتاب در بخش های از پوست که در معرض نور خورشید می باشند استفاده کنید و سپس بیرون بروید. هم چنین از لباس های محافظ نور خورشید استفاده کنید.

جلوگیری از استفاده از تخت های آفتاب گیری نیز موجب جلوگیری از ایجاد ترک های پوستی می شود. در عوض می توانید برای برنزه شدن از تنرهای بدون نیاز به نور خورشید، از برانزرها یا اسپری های برنزه کننده استفاده کنید.

 

حقایقی که باید درباره استرچ مارک یا ترک های پوستی بدانید.

1.این گونه تصور می شود که افراد لاغر اصلا این ترکهای پوستی را تجربه نمی کنند، اما این امر واقعیت ندارد. هر کسی می تواند این ترک های پوستی را صرف نظر از وزن و فیزیک بدنی خود تجربه کند.

این اسکارهای بدون ضرر بخشی از روند رشد بدن به شمار می روند و ممکن است در دوران بلوغ رخ بدهند.

از این روبه این ترتیب، افراد لاغر از این تغییرات بدن که یکی از عوامل ایجاد ترک های پوستی محسوب می شود، مستثنا نمی باشند.

 

  1. این ترک ها بر روی پوست تنها به دلیل کشیده شدن پوست به وجود می آیند.

درست است که فیبرهای بدن معمولا زمانی که فراتر از ظرفیت الاستیک خود گسترش می یابند، دچار پارگی می گردند، اما در هر صورت، عوامل دیگری می توانند هم چنین موجب این پارگی پوست تان شوند، بدون این که فشارهای فیزیکی در میان باشد.

به طور مثال، افزایش هورمون های مشخصی در بدن می تواند حالت الاستیسته پوست تان را کاهش دهد و در نهایت ترک های پوستی را باعث شود.

 

  1. کاهش وزن می تواند به خلاص شدن از ترک های پوستی  کمک کند.

از جایی که ترک های پوستی معمولا به دلیل افزایش ناگهانی وزن ایجاد می گردند، اغلب به طور اشتباه گمان می شود که کاهش وزن می تواند باعث از بین رفتن اسکارها و یا محو شدن آن ها شود.

مدیریت وزن سالم می تواند مزیت های بسیاری داشته باشد، اما تاثیر چندانی در بهبود آثار ترک های پوستی که از قبل تشکیل شده است، ندارد.

 

چه زمانی باید به دکتر مراجعه کنید.

  • زمانی که بخش وسیعی از بدن تان دچار ترک های پوستی شده است.
  • زمانی که به سرعت و بدون هیچ دلیل قابل تشخیصی، ترک های پوستی شیوع می یابند.
  • ترک های پوستی با خارش همراه باشد.

 

پیشنهاد هفتادرنگ برای درمان این استرچ و ترکهای پوستی حتی برای افراد دارای شرایط خاص و زنان باردار استفاده از محصولات ضد ترک برند اومام است، در ادامه محصولات فوق معرفی میگردد.

 

کنسانتره درمانی استرچ مارک اومام

کنسانتره درمانی استرچ مارک اومام

.برند omum برند ارگانیک و طبیعی ارائه داده است که دغدغه سلامت مادر و کودک  را با یک اثر بخشی فوق العاده مد نظر دارد.در عین حال این برند ارگانیک با داشتن گواهی های Dermatologically tasted,Essential oil Free compatible with Breastfeeding, Eco Cert, BIO,Cruelty free and vegan یک برند طرفدار محیط زیست محسوب می شود که دغدغه بعدی آن حفظ سلامت زنان و کودک در کنار سلامت محیط زیست است.کنسانتره درمانی استرچ مارک اومام،ترمیم کننده و کوآک کننده برای ترمیم زخم ها و سوختگی های سطحی و اسکار جراحی سزارین و سایر جراحی ها قابل استفاده است.این محصول با رایحه ی ملایم و خوشایند و بدون احساس چسبندگی ترمیم کننده بسیار قوی است و برای ترمیم زخم ها و سوختگی های سطحی بسیار مناسب است.و همچنین قابل استفاده روی اسکار جراحی سزارین و سایر جراحی ها که باعث بهبود سریع و کامل آن میگردد و همچنین بعد لیزر به عنوان ترمیم کننده قوی، سالم و ارگانیک استفاده میشود.و باعث ۱۰۰% صافی پوست و انعطاف پذیری و بهبود ظاهر استرچ مارک  میشود.

مواد تشکیل دهنده:

آب کیوی.روغن رزبری

مزیت‌ها:

_صافی پوست 100%

_انعطاف پذیری پوست 77%

_بهبود ظاهر استرچ مارک68%

_آب رسان و صافی اپیدرم

_ترمیم و تغذیه با اسیدهای چرب امگا3_6

دارای رایحه ملایم و خوشایند

روغن بدن ضد ترک و استرچ مارک اومام

روغن بدن ضد ترک و استرچ مارک اومام

روغن بدن ضد ترک و استرچ مارک اومام کامل ترین و در عین حال سالم ترین راه پیشگیری استرچ مارک است و باعث بهبود انعطاف پذیری پوست میشود.این روغن تغذیه کننده بدن،با مواد موثره قوی باعث افزایش خاصیت ارتجاعی پوست شده و در تغییرات سایز زیاد بدن مثل دوران بارداری یا کاهش و افزایش شدید وزن از ایجاد استرچ مارک ها جلوگیری میکند.این روغن ۱۰۰% طبیعی بوده و دارای رایحه ی ملایم و جذب سریع و بدون ایجاد چسبندگی است و مرطوب کننده و ترمیم کننده و آرامش بخش پوست بوده و باعث بهبود انعطاف پذیری پوست میشود.

مواد تشکیل دهنده:

عصاره آلوئه ورا،عصاره صد در صد خالص روغن های ارگانیک،عصار گل گاو زبان،گل پامچال و گیاه کاملینا،عصاره روغن جوجوبا،زردآلو،آلو و آرگان،گل پامچال،کنجد و روغن آفتاب گردان

مزیت‌ها:

_مناسب استفاده پوست بدن

_تغذیه کننده بدن

_ بهبود انعطاف پذیری پوست

_پیشگیری از استرچ مارک و ترک های بدن

_مرطوب کننده و آرام بخش پوست

_ترمیم کننده و بازسازنده پوست

_دارای اثرات ضدالتهاب و ضدقرمزی پوست

قابل توجه است محصولات فوق با تخفیف ویژه در بخش شگفت انگیزهای هفتادرنگ قابل سفارش و خرید است به بخش فوق مراجعه فرمایید و یا لینک زیر را ببینید

خرید محصولات اومام

 

منبع مقاله: https://www.emedihealth.com/fade-stretch-marks.html

برای امتیازدهی بر روی ستاره ها کلیک کنید

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز دهندگان : 0

تاکنون امتیازی به این مطلب داده نشده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محصولات مرتبط

    جهت یابی

    بازدیدهای اخیر

    Close
    مشاهده شده

    به تازگی بازدید شده

    بستن

    دسته بندی ها