ترفندهایی برای حس خوشبختی در دوران سخت

ترفندهایی برای حس خوشبختی در دوران سخت

متاسفانه پاندمی ویروس کرونا باعث شده تا همه ما خانه نشین شویم ، مرزها بسته شدند و در دوران عدم ثبات اقتصادی به سر میبریم . در چنین شرایطی به راحتی عصبی شده و دچار اضطراب میشویم . ولی خبر خوب این است که حتی در چنین شرایطی هم میتوان از ترفندهایی ساده برای روحیه گرفتن و ایجاد حس خوشبختی در خود و خانواده استفاده کرد . در این مقاله از مجله اینترنتی آرایشی بهداشتی هفتاد رنگ ترفندهایی برای داشتن حس خوشبختی در دوران سخت را به شما خواهیم گفت،با ما همراه باشید.

مجله آنلاین آرایشی بهداشتی

  • حواس خودتان را پرت کنید

گاهی ساعت ها در مورد موضوعی که به ما استرس میدهد فکر میکنیم ، شاید این موضوع ویروس کرونا ، شرایط  آب و هوایی و یا هر چیز دیگرای باشد . ولی شما میتوانید با استفاده از سرگرمی های مختلف حواس خود و دیگران را پرت کنید تا فشار خونتان به حالت اولیه برگشته و استرس و اضطربتان از بین برود .

  • میدیتیشن به درد همه نمیخورد

در چنین شرایطی خیلی ها از ابزار آگاهی و میدتیشن برای آرامش استفاده میکنند . ولی این روش ها برای همه موثر نخواهد بود چرا که خارج کردن عوامل استرس زا از فکر کار مشکلی است . چنین افرادی باید از سرگرمی های دیگری که حواس را به کلی پرت میکند استفاده کنند .

 

مجله آنلاین آرایشی بهداشتی

  • وضعیت را جور دیگری تعریف کنید

تعریفی که ما از احساسات خود داریم رابطه ای مستقیم با کلماتی دارد که برای تعریف موضوعات از آنها استفاده میکنیم. به طور مثال درن براون در کتاب ” خوشبخت ” خود در مورد بازیکن تنیسی صحبت میکند که قبل از ورود به زمین بازی با خود تکرار میکند ” من باید پیروز بشوم ” . او با این جمله این انتظار را به وجود می آورد که برنده شدن یعنی همه چیز و اگر فردی کمال گرا باشد در صورت عدم پیروزی دچار احساساتی همچون حس گناه ، خجالت و خشم شده و حتی امکان جا زدن برای چنین افرادی خیلی بیشتر است .

ولی بازیکنی که با خود تکرار میکند “من بهتری بازی که میتوانم را ارائه خواهم داد” کمتر از باختن ضربه میخورد . در نتیجه نشانه های شکست به شکلی متفاوت برای این دو بازیکن معنی شده است .

حالا بهتر است به این فکر کنیم که چگونه میتوانیم چنین مثالی را در زندگی خود به کار ببریم . آیا بهتر نیست که بگوییم من هر روز و هر لحظه بهترین تلاش خود را در شرایط پر از استرس ارائه خواهم داد ( من فاصله اجتماعی و بهداشت مناسب را رعایت خواهم کرد ) به جای اینکه روی نتیجه ای که خارج از کنترل شماست تمرکز کنیم ؟ ( من به هیچ وجه مریض نخواهم شد ).

مهمترین قسمت کنترل است . شرایط پر از اضطراب معمولا خارج از کنترل ما هستند و زمانیکه سعی میکنیم آن ها را کنترل کنیم دچار اضطراب و نگرانی میشویم. به جای آن تمرکز روی چیزهایی که میشود کنترلشان کرد در کاهش استرس کنترل موثری دارند .

 

  • در مورد خوشحال و مثبت بودن دچار وسواس نباشید

شاید این کار به نظرتان تاثیری برعکس داشته باشد ولی در حقیقت شما نباید در جستجوی احساسات مثبت بروید . وقتی به صورت فعال همیشه به دنبال خوشبختی خود باشید تنها روی خودتان تمرکز کرده و همین باعث ایجاد حس تنهایی در شما میشود . همینطور اینکار باعث میشود تا زمان زیادی را از دست داده و از لحظات لذت نبرید .

اگر روی نتیجه “من باید خوشحال و خوشبخت باشم ” بیش از اندازه تمرکز کنید در صورت موفق نشدن حس خیلی بدی خواهید داشت ، این در حالی است که در شرایط استرس زا گاهی غمگین بودن یک واکنش طبیعی است .

 

  • روی چیزهای کوچک تمرکز کنید

بهتر است به جای سعی کردن برای خوشحالی بیشتر روی چیزهای کوچکی که شما را شاد میکنند تمرکز کنید . سندی من در کتاب ۱۰ دقیقه تا خوشبختی با تاکید بر استراتژی ” روانشناسی مثبت ” پیشنهاد میکند که با تمرکز روزانه روی چیزهای کوچکی که باعث شادی ما میشوند ما میتوانیم روحیه خود را به مرور تغییر دهیم . یکی از راه ها انجام این کار این است که به شش سئوال ساده زیر هر روز پاسخ بدهیم :

  • چه تجربیاتی هر چقدر هم ساده باعث خوشحالی شما میشوند؟
  • چه بازخوردی از آنها به دست می آورید ؟
  • چه لحظاتی حس ناب خوشبختی را در شما ایجاد کردند ؟
  • چه چیزهایی را هر چقدر هم کوچک در آن لحظه ها به دست آورده اید ؟
  • چه چیزی باعث ایجاد حس شکرگذاری در شما میشود ؟
  • چگونه مهربانی خود را نشان داده اید ؟

فایده پاسخ به این سئوالات و یادداشت کردن آنها این است که اول باعث یادآوری این چیزهای کوچک خوشحال کننده میشد و دوم اینکه یک لیست از آنچه که در گذشته باعث خوشحال شدنمان بوده به دست می آوریم .

 

  • مرتب کردن خانه

این یک فرصت عالی است برای مرتب و تمیز کردن خانه ، مخصوصا اگر میخواهید از خانه دورکاری کنید . شلوغی ذهن ما را درگیر کرده و اجازه تمرکز کردن را از ما میگیرد . تحقیقات نشان داده که رابطه مستقیمی بین اتاق خواب شلوغ و اختلال در خواب وجود دارد و همینطور آشپزخانه های شلوغ معمولا در انتخاب غذاهای سالم تاثیر میگذارند. اگر قرار است زمان زیادی را در خانه بمانید بد نیست با تمیز کردن آن محیطی آرامش بخش را بسازید . البته باید این را هم در نظر داشته باشید که دور ریختن وسایل اضافه برای همه مناسب نیست ، برخی از افراد با جمع کردن وسایل دور خود حس آرامش بیشتری را تجربه می کنند.

۷ – تعادل در استفاده از رسانه های اجتماعی

در حال حاضر به نظر میرسد که رسانه های اجتماعی پر هستند از اخبار بد ولی برای خیلی ها وسیله ای برای ارتباط و به روز بودن به حساب می آید . بهترین کار این است که تلفن همراه خود را وارد اتاق خوابتان نکنید و برای گشتن در فضای مجازی زمانی را از پیش تایین کرده و از این زمان بندی پیروی کنید .

 

 

 

https://www.bbc.com/future/article/20200317-covid-19-how-to-stay-happy-during-the-coronavirus-outbreak

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط