مجله آنلاین آرایشی و بهداشتی 70رنگ > باشگاه سلامت > , , , , , , , > اسید گلیکولیک لایه بردار پوست

اسید گلیکولیک لایه بردار پوست

3.5
(2)

 

چرا اسید گلیکولیک استاندارد طلایی برای لایه برداری شیمیایی به حساب می آید ؟

اسید گلیکولیک یک ماده معجزه آسا برای روشن و درخشان تر شدن چهره است. این ماده قدرتمند در بسیاری از محصولات مراقبت پوست یافت شده و باعث رفع بیحالی ، ناهماهنگی رنگ ، آکنه و علائم پیری میشود .به احتمال قوی در مورد خواص این ماده چیزهای زیادی شنیده اید و یا حتی آن را تجربه کرده اید .در این مقاله از مجله آرایشی بهداشتی هفتاد رنگ با ما همراه باشید تا در رابطه با محصولی به نام اسید گلیکولیک که مناسب برای لایه برداری است صحبت داشته باشیم.

لایه بردار

گلیکولیک اسید چیست؟

یک پاسخ به مشکلات مربوط به هایپرپیگمنتیشن .  اسید گلیکولیک یک AHA یا Alpha Hydroxy Acid است. این یک اسید محلول در آب و ماده ای است که باعث افزایش درخشندگی پوست با لایه برداری از بیرونی ترین لایه مرده پوست با نام  Stratum Corneum می شود و بازتاب نور را بهبود می بخشد. بعضی اوقات افراد از اسکراب که ساینده است و می تواند باعث سوزش شود استفاده می کنند اما برخلاف اسکرابها ، لایه برداری با اسید گلیکولیک به شیوه درست و مقدار مناسب خیلی ملایم تر خواهد بود .

چه نوع پوستی را درمان می کند؟

اصولاً اگر یک انسان باشید می توانید از فواید اسید گلیکولیک استفاده کنید . این ماده به طور کلی چین و چروک ، چربی بیش از حد و پوستهای مستعد آکنه را درمان می کند ، بنابراین اگر دچار یک یا چند مورد از این موارد هستید بد نیست این ماده را امتحان کنید ، این ماده لایه بالای پوست را جدا میکند. با افزایش سن ، پوست ما کندتر لایه برداری می شود بنابراین با کمک گلیکولیک پوست شما لایه جدید و براق خود را زودتر نشان خواهد داد .

نحوه استفاده آن چیست ؟

بیشتر افراد پاک کننده ها ، سرم ها و مرطوب کننده های بدون نیاز به نسخه  را خریداری می کنند. ولی اگرپوست حساسی دارید، باید با سرعت کم شروع کنید. هر روز از یک محصول حاوی گلیکولیک استفاده کنید و اگر احساس کردید پوست شما توان اضافه شدن محصولی دیگر را دارد دست به این کار بزنید. AHA حساسیت به نور خورسید را چند برابر میکند بنابراین باید از ضد آفتاب به صورت مرتب و روزانه استفاده کنید.

 

چه درصدی از اسید گلیکولیک مناسب است ؟

در درمان خانگی نباید محصول شما حاوی بیشتر از 10 درصد اسید گلیکولیک باشد چرا که با بالا رفتن درصد این ماده میزان نفوذ عمیق تر میشود . شاید به نظرتان خوب باشد ولی امکان سوختگی شیمیایی در این نوع محصولات بالا است . بنابراین استفاده از اسید گلیکولیک بالای 10 درصد تنها باید توسط پزشک صورت بپذیرد.

یکی دیگر از اسید های محبوب در مراقبت پوست سالیسیلیک اسید است ، این دو ماده چه تفاوتهایی با هم دارند؟

AHA ها از میوه های قندی گرفته شده و محلول در آب هستند. AHA ها روی لایه سطحی پوست کار می کنند در حالی که BHAs   که همان اسید های بتا هیدروکسی هستند محلول در روغن بوده و به عمق بیشتری نفوذ می کنند. BHA ها معمولاً برای پوستهای مستعد آکنه مناسب ترهستند و به همین دلیل هم در محصولاتی که نیازی به نسخه ندارند بیشتر دیده میشوند. این ماده به دلیل محلول بودن در روغن به راحتی وارد منافد و آکنه ها میشوند .

https://www.elle.com/beauty/makeup-skin-care/a24747195/what-is-glycolic-acid/

برای امتیازدهی بر روی ستاره ها کلیک کنید

میانگین امتیاز 3.5 / 5. تعداد امتیاز دهندگان : 2

تاکنون امتیازی به این مطلب داده نشده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محصولات مرتبط

Navigation

Recently Viewed

Close
Viewed

Recently Viewed

Close

Categories