خواندن برچسب های محصولات مو به صورت حرفه ای

چگونه مانند یک حرفه ای برچسب های محصولات مو را بخوانید

خواندن برچسب های محصولات مو به صورت حرفه ای

 

در این مقاله از مجله اینترنتی آرایشی بهداشتی هفتاد رنگ ، به شما درباره ی خواندن برچسب های محصولات مو به صورت حرفه ای خواهیم گفت لطفا با ما همراه باشید.

گاهی اوقات خواندن برچسب محصولات می تواند شبیه خواندن یک زبان خارجی باشد. اعداد و تاریخ هایی هستند که عجیب و غریب به نظر می رسند،

به علاوه مواد و اصطلاحاتی که ما با آن ها آشنا نیستیم. حتی گاهی اصطلاحاتی که می دانیم نیز می توانند نامشخص باشند.

آیا باید از استفاده مواد خاصی در محصولات مو خودداری کنیم؟ تفاوت بین “بدون بو و بدون عطر” چیست و چگونه می توانیم خود برچسب محصولات را بررسی کنیم؟

برای یافتن پاسخ به رایج ‌ترین سؤالات مرتبط با خواندن برچسب‌های محصولات مو، همراه با فهرست مفیدی از اصطلاحات که معمولاً در برچسب‌های زیبایی و مراقبت از مو یافت می‌شوند،

در ادامه همراه ما باشید تا به شما کمک کنیم مانند یک حرفه ‌ای آن ها را رمزگشایی کرده و سالم ‌ترین محصولات مو را انتخاب کنید.

 

رمزگشایی اصطلاحات رایج برچسب های محصولات

Natural (طبیعی): وقتی روی محصولات برچسب “طبیعی” می زنند، به این معنی است که حداقل یک ماده طبیعی در آن وجود دارد.

ممکن است مقادیر کمی از مواد مصنوعی نیز در مخلوط مواد موجود در محصول وجود داشته باشد، مگر اینکه روی برچسب “۱۰۰% طبیعی” یا “کاملا طبیعی” نوشته شده باشد.

درواقع، هیچ تعریف یا مقررات مشخصی برای برچسب محصولات وجود ندارد. بنابراین، برچسب “طبیعی” به تنهایی اطلاعات زیادی به ما نمی دهد.

Sulfate-free (بدون سولفات): بسیاری از محصولات مراقبت از مو حاوی سولفات که سورفکتانت ها (یا پاک کننده ها) هستند که آلودگی و چربی را تمیز و پاک می کنند.

سولفات‌ ها برای موهای سالخورده مشکل ‌سازند، زیرا کارایی بسیار بالایی دارند، بنابراین می‌توانند تعادل طبیعی چربی مو را از بین ببرند. محصولات بدون سولفات مانند شامپو ترمیم کننده و شامپو حجم دهنده،

به جای سولفات ها از پاک کننده های ملایم تر و کم کف استفاده می کنند تا موهای سالخورده را آبرسانی کرده و حجم مناسبی به آن ها بدهند.

Paraben-free (بدون پارابن): پارابن ها یکی از ترکیبات رایج محصولات زیبایی و مو هستند. آن ها به حفظ و نگه داشتن لوازم آرایشی و محصولات مراقبت از مو کمک می کنند،

اما با افزایش استروژن در زنان و بسیاری از مشکلات پوست و مو مرتبط هستند. برای جلوگیری از مضرات  پارابن، به سادگی برچسب محصول خود را برای یافتن هر ماده ای که به کلمه “پارابن” ختم می شود،

مانند متیل پارابن یا پروپیل پارابن بررسی کنید.

Hypoallergenic (هیپوآلرژنیک): این کلمه به معنای آن است که مواد تشکیل دهنده یک محصول ملایم تر بوده و برای پوست های حساس تحریک کننده نیستند.

اغلب، این محصولات ضد حساسیت حاوی عطر، پارابن، سولفات یا فتالات اندک یا بدون آن هستند زیرا این مواد برای کسانی که پوست حساس دارند باعث مشکلات و حساسیت هایی می شوند.

Fragrance-free (بدون عطر): برخلاف محصولات “بدون بو”، که می توانند از عطر برای پوشاندن هر گونه بوهای ناخواسته از سایر مواد داخل محصول استفاده کنند،

بدون عطر دقیقاً به این معناست: محصولات بدون عطر فاقد هرگونه رایحه یا عطر هستند.

Vegan (وگان): برچسب وگان به این معنی است که هیچگونه ماده آرایشی درمحصولات مو، از حیوانات استفاده نشده است.

Cruelty-free (بدون خشونت): این کلمه به نحوه تولید محصول اشاره دارد و به این معنی است که محصول بر روی حیوانات آزمایش نشده است.

Noncomedogenic (غیر کومدوژنیک): اگر مستعد داشتن پوست و مو چرب هستید، این یک مورد برای شما بسیار مهم است. این کلمه یعنی که محصول مورد نظر حاوی موادی نیست که ثابت شده است منافذ را می بندد.

به علاوه برای حفظ سلامت پوست سر و فولیکول های مو بسیار مهم است.

Dermatologist-tested (تست شده توسط متخصص پوست): این کلمه به این معناست که یک محصول توسط متخصص پوست یا با مشورت او برای بررسی علائم و واکنش ها آزمایش شده است.

اما این به این معنا نیست که توسط متخصص پوست تایید شده است.

 

چگونه باید تاریخ انقضای محصولات مو را بخوانید؟ 

در صورتی که پایداری محصولاتی مانند لوازم آرایشی رنگی، مراقبت از پوست و مراقبت از مو به مدت ۳ سال در قفسه محصولات تست شده و مورد تایید واقع شده باشد، معمولاً تاریخ انقضایی روی بسته بندی خود ندارند.

به طور کلی، این اقلام برای مدت زمان طولانی تری ایمن و پایدار هستند و قبل از پایان عمر مفید خود فروخته می شوند. تولیدکنندگان،

محصولات اضافی را که تا این زمان به فروش نمی رسند دور می ریزند. استثناهای این قانون تاریخ انقضا، محصولات بدون نسخه مانند کرم های ضد آفتاب و درمان آکنه و جوش هستند.

از آنجایی که این محصولات به عنوان دارو طبقه بندی می شوند، تاریخ انقضا برای اطمینان از ایمن بودن محصول وجود دارد و همچنان می توانید برای مدت مشخص تایید شده از آن استفاده کنید.

با این حال، اکثر محصولاتی که روی آن ها نشانه “شیشه باز” وجود دارد دارای بازه زمانی مشخصی برای مصرف در ماه هستند، مثلاً ۱، ۳، ۱۲ یا ۲۴ ماه. 

این نشانه به عنوان نماد PAO (مدت دوره پس از باز شدن دارو) شناخته می شود و نشان دهنده زمان توصیه شده برای استفاده از یک محصول پس از تاریخ باز شدن است.

این مدت زمان کوتاه‌ تر از دوره انقضا است زیرا در نظر میگیرد که قرار گرفتن محصول در معرض عوامل محیطی مختلف می‌تواند بر ماهیت محصول تأثیر بگذارد. 

 

آیا استفاده از محصولات موی تاریخ مصرف گذشته بی خطر است؟

برخی از محصولات ماندگاری بیشتری نسبت به تاریخ انقضایشان دارند. با این حال، محصولات مختلف با هم متفاوت هستند، بنابراین در ادامه مصرف محصولات احتیاط کنید! بدون آگاهی کامل درباره محصول،

بهتر است از محصولاتی که از تاریخ انقضای تعیین شده آن ها گذشته است استفاده نکنید زیرا ممکن است آنطور که در نظر گرفته شده کارایی نداشته و عمل نکنند.

 

از چه موادی باید در محصولات مو اجتناب کرد؟

از موادی که به آن ها حساسیت دارید اجتناب کنید. اگر موهای ظریفی دارید، از استفاده از نرم کننده ها و روغن های سنگین دوری کنید، زیرا موهای شما را سنگین می کنند.

برای موهای خشک و شکننده، شوینده های خشن میتوانند به مو آسیب بیشتری وارد کنند، بنابراین از شامپوهای شفاف کننده و با کف زیاد حاوی سولفات دوری کنید. و کسانی که پوست سر حساس دارند باید به دنبال فرمول های بدون عطر باشند.

شامپوهای احیا کننده که با در نظر گرفتن پوست سر حساس طراحی شده اند، سبک وزن، ضد حساسیت، تست شده توسط متخصص پوست،

بدون سولفات و عطر هستند و به آرامی موها را با مواد مغذی مانند دانه های چیا و یوزو تقویت کرده و به موها درخشندگی و حجم و حالت فوق العاده ای می دهند. 

 

آیا باید از محصولات و موادی که نمی توانید نامشان را تلفظ کنید دوری کنید؟

لازم نیست. مواد کاملا بی خطر در محصولات مو می توانند نام های علمی پیچیده ای داشته باشند. به عنوان مثال، توکوفرول ها فقط ویتامین E هستند و اکسید دی هیدروژن، آب است.

همچنین پروتئین یک مثال عالی است که چرا نمی‌توانیم فقط به دلیل نام یا پیچیدگی یک کلمه در مورد ایمن بودن اجزای محصول مو تصمیم گیری کنیم.

مواد تشکیل دهنده محصولات پروتئینی مو می توانند نامهای زیادی داشته باشند که کمتر واضح یا آشنا هستند: اسیدهای آمینه، پروتئین هیدرولیز شده،

کلاژن هیدرولیز شده و کراتین هیدرولیز شده. هر یک از اینها یک جزء پروتئینی هستند، اما فقط یکی از آن ها در واقع “پروتئین” را به عنوان یک ماده تشکیل دهنده  محصول معرفی میکند.

وقتی این مثال از مواد پروتئینی را با مواد مرطوب کننده مقایسه می کنیم، که اغلب به دلیل ساده بودن (کره، روغن، آلوئه ورا و عسل) برای ما شناخته شده هستند،

می توانید منظور ما را متوجه شوید! هر دو ترکیبات محصول پروتئینی مو و مواد مرطوب کننده، بی خطر و بسیار مهم هستند زیرا موهای ما به هر دو آن ها نیاز دارند. (به علاوه، موهای ما از پروتئین ساخته شده اند!)

از طرف دیگر، گاهی اوقات نام های این ترکیبات پیچیده از جمله مواردی هستند که می خواهید از مصرف آن ها خودداری کنید. برای اینکه در هنگام جستجوی محصولات مو بدون مواد مضر، آگاهانه ترین خرید را انجام دهید،

سعی کنید هر گونه مواد مرتبط را در یک سایت معتبر اطلاعات مصرف کننده مانند وب سایت های FDA یا گروه کاری محیط زیست (EWG) جستجو کنید.

 

مواد تشکیل دهنده در برچسب محصول چگونه لیست شده می شوند؟

بیشتر مواد تشکیل دهنده روی برچسب محصول با استفاده از نام اختصاری آن ها که مخفف نامگذاری بین المللی مواد آرایشی است، فهرست شده اند.

این نام ها از قوانینی پیروی می کند که توسط شورای محصولات مراقبت شخصی ایجاد شده است، شورایی که برای کمک به شناسایی مواد آرایشی به شیوه ای سیستماتیک و سازگار که در سطح بین المللی شناخته و ایجاد شده است.

برخی از برندها در ایالات متحده نیز نام محصول مشترک را روی برچسب درج می کنند تا به مصرف کنندگان کمک کند تا مواد تشکیل دهنده را بشناسند.

به عنوان مثال، روغن آرگان نامی رایج است در حالی که روغن هسته آرگانیا اسپینوزا نام اختصاری است. بنابراین برندها می‌توانند این ماده را به ‌عنوان «روغن هسته آرگانیا اسپینوزا» یا «روغن هسته آرگانیا اسپینوزا» (آرگان) فهرست کنند.

 

آیا مواد تشکیل دهنده به ترتیب مقدار آن ها ذکر شده است؟

بله. مواد تشکیل دهنده به طور کلی برای موادی که بیش از ۱٪ از یک محصول را تشکیل می دهند به ترتیب از بالاترین غلظت تا کمترین غلظت فهرست می شوند.

موادی که کمتر از ۱% محصول را تشکیل می دهند را می توان به هر ترتیبی فهرست کرد. اولین عنصر در لیست، ماده ای است که بیشترین مقدار را دارد.

توجه به این نکته مهم است که میزان مواد با عملکرد و سطوح ایمنی آن ها مرتبط است. برخی از مواد در سطوح کمتر از ۱ درصد مؤثرند و برخی از مواد دارای آنچه «محدودیت‌های استفاده» در سطوح بالاتر نامیده می‌شود، هستند.

به همین دلیل است که یک ماده فعال ممکن است در انتهای لیست قرار گیرد، حتی اگر یک عنصر مهم باشد. مقدار کم می تواند راه طولانی را برای شما ایجاد کند! مقادیر بیشتر همیشه به معنای بهتر یا موثرتر بودن ماده نیست،

و یادگیری نحوه خواندن برچسب های محصول می تواند به ارائه اطلاعات در مورد مقادیر نسبی کمک کند!

 

منبع مقاله:

https://better-notyounger.com/blogs/the-better-blog/how-to-read-hair-product-labels-like-a-pro

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط