مجله آنلاین آرایشی و بهداشتی 70رنگ > تازه های برند > , , , , , , , , , > همه چیز راجع به استفاده از رتینول

همه چیز راجع به استفاده از رتینول

0
(0)

رتینول چیست؟ چگونه به طور امن و به طور منظم از رتینول استفاده کنید؟

در این مقاله از مجله اینترنتی آرایشی بهداشتی هفتاد رنگ ، به شما همه چیز راجع به استفاده از رتینول خواهیم گفت لطفا با ما همراه باشید .

همه چیز راجع به استفاده از رتینول

همه چیز راجع به استفاده از رتینول

رتینول، یک مشتق ویتامین A است که یکی از موثرترین ترکیبات مراقبت از

پوست برای طیف گسترده ای از مشکلات پوستی رایج محسوب می شود.

شما احتمالا کلمه رتینول را چند بار در زندگی خود شنیده اید.

چه این ماده بخشی از رژیم مراقبت از پوست توصیه شده در تیک تاک و یا توصیه دوستان تان باشد که

همه چیز را درباره مراقبت از پوست می داند و یا هر چیز دیگری فرقی ندارد،

در هر صورت رتینول یکی از موثرترین ترکیبات می باشد که بهتر است درباره وارد کردن به روتین مراقبت از پوست خود فکر کنید.

 

 

رتینول چیست؟

یک مشتق ویتامین A است (بخشی از خانواده بزرگ رتینوئید است) که

با مسائل پوستی رایج متعددی مقابله می کند و هم چنین مزیت های ماندگاری را به وجود می آورد.

در حقیقت، رتینول یکی از معدود ترکیبات مراقبت از پوستی است که

دارای تاثیر قابل توجهی بر سلامت و ظاهر پوست می باشد- موارد دیگر می تواند ویتامین C و استفاده منظم از ضدآفتاب باشد.

این راهنمایی که درباره رتینوئیدها، مزایا استفاده از رتینوئیدها و

یافتن بهترین رتینول برای نوع پوست می باشد را با دقت بخوانید.

 

 

مزیت های استفاده از رتینوئیدها چیست؟

رتینوئیدها به عنوان یک خانواده قدرتمند می توانند تعداد دفعات ترمیم و بازسازی پوست را افزایش دهند،

پوست را شفاف و شاداب کرده و بافت پوست را یکدست و یکنواخت نمایند.

رتینوئیدها موجب کاهش لکه های پوست، درمان هایپرپیگمنتیشن،

کاهش خطوط ریز، کاهش تولید سبوم و چربی و بهبود تعداد دفعات بروز جوش های و دانه های قرمز می شود.

رایج ترین نوع رتینوئید مصرفی نیز به لطف قدرت و تحمل آن، رتینول می باشد.

ویتامین A (رتینول) یکی از موثرترین درمان ها در افزایش بازسازی سلولی،

لایه برداری لایه های بالایی پوست و ارتقای تولید کلاژن می باشد.

این ماده دفع سلول های مرده پوست در منافذ و التهاب را کاهش می دهد.

رتینول هم چنین به استاندارد طلایی برای مقابله با جوش و آکنه و منافذ پوست پوست

(جوش های سرسیاه و سرسفید) مشهور می باشد، زیرا خواص ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و ضد التهابی دارد.

این ماده در واقع یک ترکیب ضد پیری غیر قابل باور است که خطوط ریز، چین و چروک،

پیگمنتیشن و لکه های پوست، منافذ بزرگ را کاهش می دهد و بافت پوست را بهبود می بخشد.

 

بررسی چهار نوع رتینوئید مختلف

  1. رتینول

یکی از محبوب ترین انواع رتینوئید، رتینول است که به خواص ضد پیری بازسازی و ترمیم پوست مشهور است.

رتینول دو ماه طول می کشد تا به رتینوئیک اسید تبدیل شود.

ابتدا به رتینالدئید تبدیل می شود که موثرتر و قدرتمندتر از استرهای رتینیل می باشد.

استفاده از رتینول بعد از استفاده منظم و مرتب از ضد آفتاب،

یکی از مهم ترین مراحل حفظ سلامتی کلی پوست به شمار می رود.

 

  1. رتین آلدهید

رتین آلدهید هم چنین به رتینال شناخته می شود که نوع دوم رتینول محسوب می شود.

گاهی اوقات به عنوان رتینال نیز شناخته می شود که به نظر می رسد شبیه به رتینول است اما اندکی با آن تفاوت دارد.

رتین آلدهید قدرتمندترین رتینوئید است که شما می توانید در بازار خریداری  کنید.

این موضوع به این دلیل است که تنها یک مرحله طول می کشد تا به رتینوئیک اسید تبدیل شده و فعال شود.

درست مانند رتینول، ممکن است در طول استفاده از آن،

اندکی خشکی و التهاب پوست به وجود بیاید، زیرا قدرتمند تر از استرهای رتینول و رتینال می باشد.

در هر صورت بسیار ملایم تر از رتینوئیک اسید خالص می باشد که تنها با تجویز پزشک قابل استفاده است.

 

  1. استرهای رتینوئیک اسید

یک نوع جدید از رتینوئیدها، استرهای رتینوئیک اسید می باشد که

در درمان مسائل پوستی مختلفی موثر عمل می کند و روی پوست بسیار ملایم می باشد.

دو نوع استرهای رتینوئیک اسید وجود دارد، این ها بیشتر به عنوان رتینوئید گران اکتیو شناخته می شوند.

برخلاف دیگر انواع رتینوئیدها، رتینول رتینوات زمانی که با پوست در تماس قرار می گیرد،

به هر دو رتینوئیک اسید و رتینول تبدیل می شود که به این معنی است که

وقتی رتینول فرآیند تبدیل دو مرحله ای خود را آغاز می کند، اثرات آنی و بلند مدتی را به وجود می آورد.

 

 

  1. آداپالن

آداپالن یک رتینوئید مصنوعی استخراج شده از اسید نفتوئیک است که

نیاز نیست قبل از فعال شدن، به رتینوئیک اسید تبدیل شود.

این ماده هم به صورت محصولات رایج در بازار و هم به صورت محصولات قدرتمند با تجویز پزشک در دسترس می باشد.

برخی از محصولات آداپالن رایج در بازار نیز قیمت های به صرفه ای دارند.

آداپالن بازسازی سلولی را تنظیم می کند، التهاب را کاهش می دهد که به همین دلیل است که

یک ترکیب سوپراستار برای درمان جوش و آکنه محسوب می شود و

به عنوان اولین درمانی شناخته می گردد که دارای نیروی قدرتمند برای مقابله با آکنه و جوش می باشد.

در هر صورت از میان تمام رتینوئیدهای تجویزی موجود، ضعیف ترین (و هم چنین ملایم ترین) در نظر گرفته می شود.

به همین دلیل برای هر کسی که پوست حساس یا مستعد جوش دارد،

محصول عالی برای شروع استفاده از این خانواده رتینوئیدها به شمار می رود.

 

 

بهترین زمان برای استفاده از رتینول چه زمانی است؟

رتینول بازسازی و ترمیم سلولی را افزایش می دهد که به طور طبیعی در طول خواب به اوج خود می رسد.

استفاده از رتینول در شب موجب می شود تا بیشتر از فواید این محصول لذت ببرید.

 

هر چند وقت یک بار باید از رتینول استفاده کنید؟

یک ماده فعالی به نام رتینول باید به مرور زمان وارد روتین مراقبت از پوست شود.

استفاده بیش از اندازه از آن موجب التهاب می گردد و ممکن است به این معنی باشد که باید استفاده از آن را متوقف کنید.

در عوض با استفاده از درصد های پایین تر رتینول به صورت هفتگی شروع کنید.

زمانی که احساس کردید پوست تان طاقت چنین محصولی را دارد و

هیچ واکنش منفی رخ نداده است، آن را به دوبار در هفته افزایش دهید تا در نهایت به یک روز درمیان برسانید.

دوباره می گوییم زمانی که احساس کردید پوست تان به خوبی به آن پاسخ می دهد می توانید هر روز از آن به کار ببرید.

در هر صورت مراقب فرمول های رتینول با درصد بالا باشید

برای جلوگیری از علائم استفاده بیش از حد از رتینول، به روتین قبلی خود باز گردید.

برای پوست های حساس، توصیه می شود از از رتینولی استفاده شود که مدت زمانی طول می کشد تا منتشر شود که

این امر موجب می گردد تا ترکیب فعال به آرامی زمانی که خواب هستید، منتشر شده و شروع به فعالیت کند.

این امر جلوی هر گونه التهاب و واکنش پوستی را می گیرد.

پیدا کردن رتینولی که با مرطوب کننده و تسکین دهنده ترکیب شده است مانند هیالورونیک اسید و

سرامیدها موجب می شود تا یکپارچگی پوست حفظ شود و سد دفاعی پوست نیز به درستی کار کند.

 

 

نشانه های استفاده بیش از اندازه از رتینول

  • خشکی و پوسته پوسته شدن پوست
  • جوش های قرمز، تغییر رنگ پوست و لکه هایی که گاهی اوقات به “پاکسازی رتینول” نیز شناخته می شود
  • یک ظاهر ملتهب روی لایه بالای پوست (قرمز، صورتی و بنفش)
  • خارش
  • سوزش
  • افزایش حساسیت به نور خورشید و اشعه های UV (که به عنوان حساسیت به نور خورشید نیز شناخته می شود)

 

آیا کسانی هستند که نباید از رتینول استفاده کنند؟

افرادی وجود دارند که باید هنگام استفاده از رتینول مراقب باشند و جانب احتیاط را رعایت نمایند:

  • افرادی که پوست حساس، روزاسه و یا پوست ملتهب دارند
  • اگر پوست تان در اثر نور خورشید آسیب دیده است که می تواند منجر به التهاب و صدمات بیشتر شود
  • خانم های باردار و شیرده

 

چگونه با امنیت از رتینول استفاده کنید: کلام آخر

رتینول حساسیت پوست نسبت به نور خورشید را افزایش می دهد و

به این ترتیب می توانید خوب متوجه شوید که پوست شما نسبت به اثرات نور خورشید، حساس تر شده است.

اگر شما می خواهید از رتینول و یا سایر رتینوئیدها استفاده کنید،

استفاده از ضد آفتاب با حداقل فاکتور SPF 30 ضروری می باشد.

 

منبع مقاله:

https://www.stylist.co.uk/beauty/skincare/what-is-retinol/642401

برای امتیازدهی بر روی ستاره ها کلیک کنید

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز دهندگان : 0

تاکنون امتیازی به این مطلب داده نشده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

محصولات مرتبط

مقالات مرتبط

جهت یابی

بازدیدهای اخیر

Close
مشاهده شده

به تازگی بازدید شده

بستن

دسته بندی ها